Καλώς όρισες στην διαδικτυακή µας παρέα, στο ηλεκτρονικό γυµναστήριο που δηµιουργήσαµε, µε στόχο να προσφέρουµε καθηµερινά, υψηλής ποιότητας online προπονήσεις.

 

Αγαπάς την άσκηση αλλά δεν έχεις χρόνο να µας επισκεφτείς στο γυµναστήριο; Κατοικείς σε άλλη πόλη ή χώρα; Αντιµετωπίζεις κάποιο πρόβληµα υγείας που δε σου επιτρέπει να έρθεις σε επαφή µε άλλους ανθρώπους; Είσαι έγκυος ή µόλις έχεις γεννήσει; Θέλεις στις εβδοµαιδιαίες σου προπονήσεις να προσθέσεις επιπλέον µαθήµατα γιόγκα, pilates, cross training ή functional; Και θες οι προπονήσεις σου να είναι εξαιρετικά ποιοτικές; Τότε το online γυµναστήριο του human θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες.

Όλες οι προπονήσεις γίνονται από τους έµπειρους προπονητές της οµάδας του human. Παρακολουθούν, ενθαρρύνουν, διορθώνουν λανθασµένα κινητικά µοτίβα και φροντίζουν κάθε ασκούµενο.

 

Στο on line γυµναστήριο του human µπορείς να γυµναστείς ατοµικά, σε προγράµµατα 2-3 ατόµων και σε µικρά γκρουπ των 6-12 ατόµων.

Για την συµµετοχή σου σε κάποιο από τα προγράµµατα του on line γυµναστηρίου µας χρειάζεται απλά να επικοινωνήσεις µαζί µας για να σε καθοδηγήσουµε βήµα βήµα προκειµένου να ξεκινήσεις να γυµνάζεσαι µε σιγουριά, ασφάλεια κι αποτελεσµατικότητα υπό το άγρυπνο πάντα µάτι των προπονητών του human.

Για την προπόνησή σου δε χρειάζεται να ψάχνεις για εξοπλισµό. Έχουµε δηµιουργήσει 3 διαφορετικά kits εξοπλισµού άσκησης τα οποία µπορείς να τα προµηθευτείς από το e shop µας.

Εσύ το µόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρµογή zoom, κι όλα τα υπόλοιπα τα αφήνεις σε µας. Στους ανθρώπους του human.

Online-Gym-Maria-Laptop

online group training

Book your online session.
Κάντε κλικ στο μάθημα που θέλετε να παρακολουθήσετε.

09:00

16:00

17:00

18:00

19:00

20:00

mon

Total body

Corrective

Functional

tue

Prenatal

Functional

wed

Total body

Corrective

Yoga

thu

Prenatal

Functional

fri

Yoga

sat

09:00

16:00

17:00

18:00

19:00

20:00

thu

Prenatal

Functional

fri

Yoga

sat

espa