/  Στο human λειτουργούμε ομαδικά. Είμαστε μία οικογένεια. Και είμαστε ευγνώμονες που οι αθλούμενοί μας αποτελούν κομμάτι της!

Δημιουργός και υπεύθυνη του human είναι η Σία Ζουρλαδάνη που κατάφερε να κάνει το όραμά της πραγματικότητα: να συγκεντρώσει σε ένα χώρο την αφρόκρεμα των προπονητών υγείας και άσκησης.

Να δημιουργήσει μια ομάδα από ανθρώπους ανήσυχους, υψηλού μορφωτικού επιπέδου, που έχουν όραμα, μεράκι, χιούμορ, που είναι ερωτευμένοι με την κίνηση και την μάθηση, που δεν επαναπαύονται, που να μπορούν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον κι όλοι μαζί να εργάζονται ώστε να φροντίζουν τους αθλούμενους του human.

Σία Ζουρλαδάνη

H Σία είναι επικεφαλής της ομάδας του Ηuman.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ, µε PhD στην άσκηση κατά την Εγκυµοσύνη και τη Λοχεία, MSc στην άσκηση σε Κλινικούς Πληθυσµούς, πολυετή πείρα, σπουδές κι εξειδίκευση στο Medical Exercise. Έχει την τύχη και τη χαρά να διδάσκει Fitness & Personal Training στην Ειδικότητα
Κλειστών Χώρων στο ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ ως Ειδικό Επιστηµονικό Προσωπικό.

Είναι Medical Exercise Consultant, Fitness Specialist, Well Being & Longevity Consultant, Yoga Trainer & Pilates/Clinical pilates Trainer.

Τα τελευταία 20 χρόνια µε το επιστηµονικό, διδακτικό, ερευνητικό, συγγραφικό και επαγγελµατικό της έργο και µε πληθώρα εισηγήσεων, επιµορφωτικών σεµιναρίων & κλινικών φροντιστηρίων σε διεθνή συνέδρια έχει συµβάλει στη διάδοση και στη δηµιουργία εξειδικευµένων προγραµµάτων άσκησης για έγκυες γυναίκες και γυναίκες που µόλις έχουν γεννήσει.

H αγάπη της για το ανθρώπινο σώµα και την κίνηση των ιδιαίτερων κυρίως πληθυσµιακών οµάδων καθώς και η ανάγκη της για προσφορά, την οδήγησε σε πολυάριθµες σπουδές γύρω από θεραπευτικές τεχνικές και προσεγγίσεις καθώς και πολυάριθµα σεµινάρια και εργαστήρια που αφορούν στη θεραπευτική άσκηση και την αποκατάσταση. Έχει εκπαιδευτεί κι έχει εφαρµόσει για δεκαετίες το Coremat Isometric Rehabilitation Program, είναι πιστοποιηµένη NeuroKinetic Therapy practitioner, πιστοποιηµένη Structural Body Work Practitioner και Soft Tissue Management System practitioner ώστε σε συνδυασµό µε την κίνηση και την άσκηση να συµβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ανακούφιση ανθρώπων µε χρόνιο πόνο.

 

Κωνσταντίνος-Τσουρβάκας-Human-Studio-Thessaloniki-box

Κωνσταντίνος Τσουρβάκας

Ο Κωνσταντίνος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ µε ειδικότητα Fitness και κάτοχος MSc στη Φυσιολογία της άσκησης.
Είναι πιστοποιηµένος Personal Trainer και µέλος της οµάδας του Human Intelligent Body Treatment Studio από το 2015. Είναι εισηγητής στο CPT της National Academy of Sports Medicine και συνεργάτης της HNFC και διδάσκει Ανατοµία και Φυσιολογία στα εκπαδευτικά προγράµµατα Marga Yoga και House of Yoga.

Έχει πιστοποιηθεί ως Pre/Postnatal human mama trainer και είναι εισηγητής της ενότητας functional fitness στο εκπαιδευτικό πρόγραµµα του human mama: postnatal fitness | L2. Είναι πιστοποιηµένος Mobility Specialist του Functional Range Conditioning System, Body Whisperer: Soft Tissue Management System program, TRX, Μat & Reformer Pilates Trainer.

Τα τελευταία χρόνια τον έχει γοητεύσει και µελετά την αποκατάσταση της στάσης του σώµατος, τις ασυµµετρίες, την εµβιοµηχανική και την κινησιολογία του ανθρωπίνου
σώµατος. Μέσα από αυτή τη σπουδή έχει δηµιουργήσει εργαλεία τα οποία χρησιµοποιεί για την αξιολόγηση, την παρέµβαση και επαναξιολόγηση του κάθε ασκούµενου σε συνεργασία πάντοτε µε τους υπολοίπους της οµάδας του human.

Λύγδα Μαρία-Human-Studio-Thessaloniki

Μαρία Λύγδα

Η Μαρία είναι κάτοχος MSc στην πρόληψη, παρέμβαση και αποκατάσταση μέσω της άσκησης (ΤΕΦΑΑ, ΔΠΘ).

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ, πιστοποιημένη Personal Trainer και μέλος της ομάδας του Human Intelligent Body Treatment Studio από το 2017.

Έχει πιστοποιηθεί ως Pre/Postnatal Fitness trainer (Human Mama).

Έχει πιστοποιηθεί ως Body Whisperer: Soft Tissue Management System program by Dr. Aikaterini Moustaka.

Πιστοποιημένη ως Corrective Exercise specialist by FT COACH, GRAFTS.

Πιστοποιημένη Pilates instructor και Yoga Trainer του YogaWorks (200h).

Η αγάπη της για τον αθλητισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Είναι πανελλήνια πρωταθλήτρια στο tae kwon do με διακρίσεις και συμμετοχές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η εξέλιξη και αναζήτηση σύγχρονων εργαλείων που συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας και ποιότητας ζωής των ασκουμένων της είναι πρωταρχικοί της στόχοι.

Βασιλική Καραγιώργου

Η Βασιλική είναι κάτοχος MSc στην Κλινική Διαιτολογία του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, (ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης).

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ με ειδικότητα Fitness.

Είναι πτυχιούχος ΙΕΚ Ειδικών Εφαρμογών Διαιτητικής.

Είναι πιστοποιημένη Personal Trainer και διευθύντρια στο Human Intelligent Body Treatment Studio από το 2009.

Έχει πιστοποιηθεί ως Pre/Postnatal Fitness trainer (Human Mama).

Είναι Yoga, Pilates, Swing, TRX trainer.

Η Βασιλική έχει πολυετή πείρα στην άσκηση εγκύων και λεχωΐδων γυναικών, στην άσκηση ατόμων με καρκίνο καθώς και σε άτομα τρίτης ηλικίας.

Το κίνητρό για τις σπουδές και την συνεχόμενη επιμόρφωσή της ήταν και είναι οι δύο μεγάλες της αγάπες: το ανθρώπινο σώμα και το φαγητό!

Γιώργος-Φιλιππίδης-Human-Studio-Thessaloniki-box

Γιώργος Φιλιππίδης

Ο Γιώργος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ με ειδικότητα ποδόσφαιρο και παράλληλη παρακολούθηση της ειδικότητας Fitness.

Είναι πιστοποιημένος pilates trainer, Corrective Exercise specialist καθώς και pre & postnatal human mama trainer.

Η μεγάλη του αγάπη είναι το ποδόσφαιρο με το οποίο ασχολείται ως αθλητής από μικρή ηλικία.  Ο Γιώργος εκτός από πολλές πανελλήνιες διακρίσεις στο ποδόσφαιρο έχει και δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B.

Εκτός όμως από την άσκηση, την αποκατάσταση και το ποδόσφαιρο ο Γιώργος έχει μεγάλη αδυναμία στο marketing και στην Διοίκηση/Οργάνωση.

Είναι αυτός που όταν δε ασχολείται με την προπονητική διαχειρίζεται τα ραντεβού και την οργάνωση του πελατολογίου του human.

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

H Γεωργία, είναι πιστοποιημένη δασκάλα Yoga της Yoga Alliance (200h).

Είναι πιστοποιημένη Pilates Trainer της Basi Pilates καθώς και πιστοποιημένη TRX Trainer.

Είναι πιστοποιημένη Clinical Pilates & Kids Yoga Trainer.

Η Γεωργία ανήκει στους πρώτους κατόχους του τίτλου του Pre/Postnatal Fitness trainer by Human Mama και είναι εισηγήτρια της ενότητας prenatal yoga στα prenatal fitness workshops: human mama | L1.

Έχει πιστοποιηθεί ως Body Whisperer: Soft Tissue Management System program by Dr. Aikaterini Moustaka και ως Thai Massage Giver.

Εργάζεται στο Human Intelligent Body Treatment Studio ως pilates & yoga instructor από το 2013.

Έχοντας στο βιογραφικό της εισηγήσεις Yoga & Pilates σε συνέδρια και πολυάριθμες εκπαιδεύσεις που αφορούν στη πρακτική της Yoga, στη μέθοδο Pilates και στη Θεραπευτική Άσκηση δείχνει την αστείρευτη διάθεσή της για μάθηση και εξέλιξη στους χώρους της άσκησης και ευεξίας.

ΕΙρήνη Νικολακάκου-Human-Studio-Thessaloniki

Ειρήνη Νικολακάκου

Η Ειρήνη είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠθ με ειδικότητα  Fitness, με MSc στην κατεύθυνση «Ανθρώπινη απόδοση: Άσκηση για πρόληψη και αποκατάσταση».

Είναι πιστοποιημένη Personal Trainer, Pre/Postnatal Human Mama Fitness trainer και μέλος της ομάδας του  Human Intelligent Body Treatment Studio από το 2021.

Έχει πιστοποιηθεί ως Body Whisperer: Soft Tissue Management System practitioner, Corrective Exercise specialist και λατρεύει τις εκπαιδεύσεις της στο mat & reformer Pilates, TRX και Kettlebells.

Η Ειρήνη, πάντα κεφάτη και χαμογελαστή, εργάζεται με πάθος έχοντας ως στόχο να μεταφέρει στους ασκούμενους την σπουδαιότητα και τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης στην υγεία και την ποιότητας ζωής τους.

Βάσω-Κεσόγλου-Human-Studio-Thessaloniki-box

Βάσω Κεσόγλου

Η Βάσω είναι κάτοχος MSc στη διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού. Πτυχιούχος Λογιστικής αλλά και πτυχιούχος Διακόσμησης.

Είναι υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης και δημοσίων σχέσεων στο Human intelligent body treatment studio αλλά και των pre/postnatal fitness workshops: Human mama τα οποία έχει εξολοκλήρου παρακολουθήσει.

Είναι κάτοχος πολυάριθμων πιστοποιήσεων στην Επιχειρηματικότητα και στις νέες Τεχνολογίες κι έχει παρακολουθήσει συνέδρια και σεμινάρια fitness και wellness.
Φροντίζει για την ομαλή, καθημερινή λειτουργία του χώρου και δρα έτσι ώστε να προλαμβάνει απρόβλεπτα περιστατικά.

Η οργανωτικότητα, η αποτελεσματική ιεράρχηση προτεραιοτήτων, η θετική της ενέργεια, η αξιοπιστία και η εχεμύθεια της την καθιστούν κεντρικό πρόσωπο στο human studio από το 2015.

Θοδωρής-Ελευθεριάδης-Human-Studio-Thessaloniki-1920-full

Θοδωρής Ελευθεριάδης

Ο Θοδωρής είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Κλασικό Αθλητισμό κι επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή.

Είναι πιστοποιημένος Personal Trainer, Group Exercise & Suspension Trainer, Strength & Conditioning και CrossFit Trainer κι εργάζεται στο human από το 2022.

Το ενδιαφέρον του για τη βελτίωση της δύναμης, αθλητικής απόδοσης, λειτουργικότητας και πρόληψης τραυματισμών τον έφερε σε επαφή με τη μέθοδο Pilates στην οποία και εξειδικεύτηκε ως Mat, Props και Equipment Pilates Trainer.

Ο Θοδωρής εκτός από coach και trainer είναι και μασέρ καθώς έχει εκπαιδευτεί στο Swedish massage, Sports massage και στο Deep Tissue massage.

espa