/  Στο human λειτουργούμε ομαδικά. Είμαστε μία οικογένεια. Και είμαστε ευγνώμονες που οι αθλούμενοί μας αποτελούν κομμάτι της!

Δημιουργός και υπεύθυνη του human είναι η Σία Ζουρλαδάνη που κατάφερε να κάνει το όραμά της πραγματικότητα: να συγκεντρώσει σε ένα χώρο την αφρόκρεμα των προπονητών υγείας και άσκησης.

Να δημιουργήσει μια ομάδα από ανθρώπους ανήσυχους, υψηλού μορφωτικού επιπέδου, που έχουν όραμα, μεράκι, χιούμορ, που είναι ερωτευμένοι με την κίνηση και την μάθηση, που δεν επαναπαύονται, που να μπορούν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον κι όλοι μαζί να εργάζονται ώστε να φροντίζουν τους αθλούμενους του human.

Σία Ζουρλαδάνη

H Σία είναι επικεφαλής της ομάδας του Ηuman.

 

 

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ, με MSc στην άσκηση σε Ειδικούς Πληθυσμούς και PhD στην άσκηση κατά την Εγκυμοσύνη και τη Λοχεία.

Είναι medical exercise consultant, pre & post – habilitation specialist.

Είναι Fitness Specialist & Well Being Consultant, Yoga/Aerial Yoga & Pilates/Clinical pilates Trainer.

Έχει την τύχη και τη χαρά να διδάσκει Fitness & Personal Training στην Ειδικότητα Κλειστών Χώρων στο ΤΕΦΑΑ της ΣΕΦΑΑ, ΑΠΘ ως Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό.

Τα τελευταία 20 χρόνια με το επιστημονικό, διδακτικό, ερευνητικό, συγγραφικό και επαγγελματικό της έργο και με πληθώρα εισηγήσεων, επιμορφωτικών σεμιναρίων & κλινικών φροντιστηρίων σε διεθνή συνέδρια έχει συμβάλει στη διάδοση της ασφαλούς εκγύμνασης γυναικών στην κύηση και τη λοχεία.

H αγάπη της για το ανθρώπινο σώμα και την κίνηση των ιδιαίτερων κυρίως πληθυσμιακών ομάδων καθώς και η ανάγκη της για προσφορά την οδήγησε σε πολυάριθμες σπουδές γύρω από θεραπευτικές τεχνικές και προσεγγίσεις καθώς και πολυάριθμα σεμινάρια και εργαστήρια που αφορούν στη θεραπευτική άσκηση και την αποκατάσταση.

Έχει εκπαιδευτεί κι έχει εφαρμόσει για δεκαετίες το Coremat Isometric Rehabilitation Specialist program by Scott Forhan, είναι πιστοποιημένη NeuroKinetic Therapy practitioner by NKT, είναι πιστοποιημένη Structural Body Work Practitioner by Anatomy Trains και Body Whisperer: Soft Tissue Management System by Dr Aikaterini Moustaka ώστε σε συνδυασμό με την κίνηση και την άσκηση να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ανακούφιση ανθρώπων με χρόνιο πόνο.

Κωνσταντίνος Τσουρβάκας

Ο Κωνσταντίνος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ με ειδικότητα Fitness.

Είναι πιστοποιημένος Personal Trainer και μέλος της ομάδας του Human Intelligent Body Treatment Studio από το 2015.

Έχει πιστοποιηθεί ως Pre/Postnatal Fitness trainer (Human Mama) και είναι εισηγητής της ενότητας functional fitness στο postnatal fitness workshop: human mama | L2.

Έχει πιστοποιηθεί ως Body Whisperer: Soft Tissue Management System program by Dr. Aikaterini Moustaka.

Είναι πιστοποιημένος mat & reformer pilates trainer καθώς και TRX trainer.

Είναι εξωτερικός συνεργάτης της σχολής Fitness & Aerobics, Grafts hellas.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κι έχει μελετήσει την κινησιολογία και θέματα που αφορούν τη μακροζωία, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο “επικοινωνεί” το ανθρώπινο σώμα.

Είναι πιστοποιημένος mobility specialist του Functional Range Conditioning (FRC) System που αφορά στη λειτουργική κινητικότητα των αρθρώσεων, σε θέματα αποκατάστασης αλλά και βελτίωσης της ανθρώπινης απόδοσης.

Βασιλική Καραγιώργου

Η Βασιλική είναι κάτοχος MSc στην Κλινική Διαιτολογία του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, (ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης).

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ με ειδικότητα Fitness.

Είναι πτυχιούχος ΙΕΚ Ειδικών Εφαρμογών Διαιτητικής.

Είναι πιστοποιημένη Personal Trainer και διευθύντρια στο Human Intelligent Body Treatment Studio από το 2009.

Έχει πιστοποιηθεί ως Pre/Postnatal Fitness trainer (Human Mama).

Είναι Yoga, Pilates, Swing, TRX trainer.

Η Βασιλική έχει πολυετή πείρα στην άσκηση εγκύων και λεχωΐδων γυναικών, στην άσκηση ατόμων με καρκίνο καθώς και σε άτομα τρίτης ηλικίας.

Το κίνητρό για τις σπουδές και την συνεχόμενη επιμόρφωσή της ήταν και είναι οι δύο μεγάλες της αγάπες: το ανθρώπινο σώμα και το φαγητό!

Ιωάννης Τσακογιάννης

Ο Ιωάννης είναι κάτοχος MSc, στην πρόληψη, παρέμβαση και αποκατάσταση μέσω της άσκησης (ΤΕΦΑΑ, ΔΠΘ).

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ, με ειδικότητα volley.

Είναι πιστοποιημένος Personal Trainer & Youth Fitness Specialist και ιδρυτικό μέλος της ομάδας του Human Intelligent Body Treatment Studio.

Η προπονητική και η μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης ανήκουν στις βασικές του ενασχολήσεις.

Έχει πιστοποιηθεί ως Pre/Postnatal Fitness trainer (Human Mama) και είναι εισηγητής της ενότητας functional fitness στο L: 1 prenatal human fitness.

Είναι Pilates, Swing, Trx instructor, Volleyball & Beach Volleyball Trainer, καθώς και πιστοποιημένος practitioner στα FMS-Functional Movement Screening, Kinesiotaping & Trigger Points.

Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Personal Training στο National Academy of Sports Medicine- NASM και είναι επικεφαλής και βασικός εισηγητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου Youth Exercise Specialist by NASM.

Έχει πολυετή πείρα στην άσκηση εγκύων και λεχωΐδων γυναικών καθώς και ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας. Αθλητές, παιδιά, ειδικές πληθυσμιακές ομάδες, τρίτη ηλικία και άτομα με χρόνιες μυοσκελετικές παθήσεις ανήκουν στις κατηγορίες ανθρώπων που αγαπάει να δουλεύει μαζί τους.

Γεμάτος ενέργεια και αυτοπεποίθηση ατενίζει το μέλλον με χαρά και αισιοδοξία. έχοντας ως πρωταρχικό του στόχο να εμπνεύσει τους ασκούμενούς του μέσα από τη σωστή και ευγενική προσέγγιση να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους και να υιοθετήσουν συνήθειες υγείας και ευεξίας.

Μαρία Λύγδα

Η Μαρία είναι κάτοχος MSc στην πρόληψη, παρέμβαση και αποκατάσταση μέσω της άσκησης (ΤΕΦΑΑ, ΔΠΘ).

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ, πιστοποιημένη Personal Trainer και μέλος της ομάδας του Human Intelligent Body Treatment Studio από το 2017.

Έχει πιστοποιηθεί ως Pre/Postnatal Fitness trainer (Human Mama).

Έχει πιστοποιηθεί ως Body Whisperer: Soft Tissue Management System program by Dr. Aikaterini Moustaka.

Πιστοποιημένη ως Corrective Exercise specialist by FT COACH, GRAFTS.

Πιστοποιημένη Pilates instructor και Yoga Trainer του YogaWorks (200h).

Η αγάπη της για τον αθλητισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Είναι πανελλήνια πρωταθλήτρια στο tae kwon do με διακρίσεις και συμμετοχές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η εξέλιξη και αναζήτηση σύγχρονων εργαλείων που συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας και ποιότητας ζωής των ασκουμένων της είναι πρωταρχικοί της στόχοι.

Γεωργία Παπαδοπούλου

H Γεωργία, είναι πιστοποιημένη δασκάλα Yoga της Yoga Alliance (200h).

Είναι πιστοποιημένη Pilates Trainer της Basi Pilates καθώς και πιστοποιημένη TRX Trainer.

Είναι πιστοποιημένη Clinical Pilates & Kids Yoga Trainer.

Η Γεωργία ανήκει στους πρώτους κατόχους του τίτλου του Pre/Postnatal Fitness trainer by Human Mama και είναι εισηγήτρια της ενότητας prenatal yoga στα prenatal fitness workshops: human mama | L1.

Έχει πιστοποιηθεί ως Body Whisperer: Soft Tissue Management System program by Dr. Aikaterini Moustaka και ως Thai Massage Giver.

Εργάζεται στο Human Intelligent Body Treatment Studio ως pilates & yoga instructor από το 2013.

Έχοντας στο βιογραφικό της εισηγήσεις Yoga & Pilates σε συνέδρια και πολυάριθμες εκπαιδεύσεις που αφορούν στη πρακτική της Yoga, στη μέθοδο Pilates και στη Θεραπευτική Άσκηση δείχνει την αστείρευτη διάθεσή της για μάθηση και εξέλιξη στους χώρους της άσκησης και ευεξίας.

Νατάσα Κωνσταντινίδου

Η Νατάσα είναι απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής χορού Ανδρομάχη Καφαντάρη.

Έχει 20ετή εμπειρία στην κίνηση ως χορεύτρια/performer, ως δασκάλα χορού και ως χορογράφος.

Έχει συμμετάσχει στο Dance open της Αγίας Πετρούπολης (2005) καθώς και σε θεατρικές παραστάσεις (Ιόλας, 52α Δημήτρια, 2017).

Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Pilates και υποψήφια δασκάλα του διεθνούς ερευνητικού δικτύου ASIRC (Axis Syllabus) με βασικό μέντορα τον Frey Faust.

Υπήρξε μέλος της χορευτικής ομάδας “Κιναίσθηση” και μέλος της ομάδας του Hunan intelligent body treatment από το 2017.

Βάσω Κεσόγλου

Η Βάσω είναι Πτυχιούχος Λογιστικής, ΑΤΕΙ Σερρών.

Είναι πτυχιούχος Διακόσμησης των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Είναι υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης και δημοσίων σχέσεων στο Human intelligent body treatment studio αλλά και των pre/postnatal fitness workshops: Human mama τα οποία έχει εξολοκλήρου παρακολουθήσει.

Είναι κάτοχος πολυάριθμων πιστοποιήσεων στην Επιχειρηματικότητα και στις νέες Τεχνολογίες κι έχει παρακολουθήσει συνέδρια και σεμινάρια fitness και wellness.

Φροντίζει για την ομαλή, καθημερινή λειτουργία του χώρου και δρα έτσι ώστε να προλαμβάνει απρόβλεπτα περιστατικά.

Η οργανωτικότητα, η αποτελεσματική ιεράρχηση προτεραιοτήτων, η θετική της ενέργεια, η αξιοπιστία και η εχεμύθεια της την καθιστούν κεντρικό πρόσωπο στο human studio από το 2015.

espa